Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Punt d’Informació del Parc d’Olèrdola difon el patrimoni del municipi dissabtes i diumenges

El Punt d’Informació del Parc d’Olèrdola difon el patrimoni del municipi dissabtes i diumenges

Fins ara només obria els dissabtes, però s’ha ampliat l’horari per oferir aquesta atenció als visitants també els diumenge.

El Punt d’Informació del Parc d’Olèrdola manté un nivell d’activitat sostingut des de la seva entrada en funcionament, el 18 febrer. Situat a la seu de l’Ajuntament d’Olèrdola, es tracta d’un servei que compta amb la col·laboració de la Diputació i que està concebut com un recurs turístic per a donar informació detallada al visitant, tant del parc com del conjunt de recursos i activitats que es programin al municipi.
Després d’unes primeres setmanes obrint només els dissabtes, durant l’abril s’ha ampliat el servei i el Punt d’Informació del Parc també obre els diumenges. Els dos dies, en horari de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia. El perfil de l’usuari del punt d’informació respon al d’un visitant que no pernocta i ve a passar un dia al Penedès. En forces casos arriba a Olèrdola informat d’allò que vol visitar i molts s’interessen per les rutes de senderisme.
Els visitants provenen sobretot de Barcelona i de rodalies, però aquestes setmanes també s’han registrat usuaris anglesos i francesos. Aquestes primeres setmanes s’ha constata també que en alguns casos sorprèn la riquesa i varietat patrimonial que conté el Conjunt monumental d’Olèrdola. Una de les iniciatives que també està rebent moltes demandes d’informació és la ruta dels castells de Marca, que uneix els castells de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola.
En aquesta primera temporada, el Punt d’Informació del Parc d’Olèrdola restarà obert fins el 18 de juny i reobrirà el dissabte 2 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: