Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La pianista i compositora Clara Peya presenta Oceanes aquest divendres al Teatre Cal Bolet

La pianista i compositora Clara Peya presenta Oceanes aquest divendres al Teatre Cal Bolet

Una de les creadores més originals i úniques de l’escena musical del nostre país, finalista als premis Max en la categoria de “millor composició musical” serà divendres a Cal Bolet.

Aquest divendres 12 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, continua la temporada de música al teatre vilafranquí amb Clara Peya que presenta el seu darrer treball ”Oceanes”.
La pianista i compositora Clara Peya és una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país. Autora de diverses músiques per a espectacles de teatre i dansa, ha participat en discos d’artistes com Elena Gadel, Alessio Arena, Toni Pagès, Pulpopop o El Niño de la Hipoteca i ha tocat amb diferents formacions per l’Estat espanyol, Mèxic, França, Anglaterra i Rússia.
Ha presentat sis discos sota el seu nom i a Vilafranca ens porta el seu nou treball, Oceanes, un homenatge a les dones a través de l’aigua. Una aigua que flueix, és profunda i canalitza les emocions. Una aigua que cura i és inspiració directa per a la compositora, que ens mostra algunes de les dones que han passat per la seva vida, dones d’aigua.
Per saber-ne més, després del concert hi haurà tertúlia amb Clara Peya i copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: