Dijous, 6 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix Plataforma Ecològica, un espai web per al sector de la producció ecològica

Ha nascut a Vilafranca Plataforma Ecològica, la primera xarxa catalana que implica totes les parts del sector de la producció ecològica.

El veterinari vilafranquí Aleix Baltà, expert en salut pública i control alimentari, ha impulsat la posada en marxa de l’espai web Plataforma Ecològica. Es tracta de la primera xarxa catalana de comunicació d’establiments i productes ecològics a l’abast del consumidor, de manera que implica totes les parts que hi ha en el sector de la producció ecològica.

Plataforma Ecològica té l’objectiu de permetre identificar i localitzar fàcilment els establiments adscrits a la producció ecològica que apostin per ser presents a l’espai, així com els productes de temporada que ofereixen cadascun; alhora que “emprendre accions en benefici del sector a través de la creació d’una xarxa de dinamització, ajuda tècnica i potenciació de la visibilitat dels establiments i explotacions”.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca, el Servei de Promoció Econòmica ha donat suport a la iniciativa de l’emprenedor vilafranquí. El regidor de l’àrea Joan Manel Montfort destaca que, tot i ser una iniciativa completament privada, l’ajuntament se sent identificat amb la filosofia del projecte.

El contingut de la Plataforma Ecològica tindrà en principi un abast comarcal però la intenció és que s’hi vagin incorporant més petits i mitjans productors, comerços i restaurants de tot Catalunya. De moment hi ha 12 establiments i aviat se n’afegiran tres més.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: