Dimarts, 14 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos desarticulen una banda que cometia robatoris amb força, també a l’Alt Penedès

Els Mossos desarticulen una organització criminal relacionada amb més de 30 robatoris amb força a domicilis de tot Catalunya, també a l’Alt Penedès.

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Central han detingut cinc membres d’una organització criminal especialitzada en realitzar robatoris amb força a domicilis al conjunt de Catalunya. Els investigadors han pogut relacionar els detinguts amb més 30 robatoris amb força a domicilis de municipis de tot Catalunya. A l’Alt Penedès, haurien actuat a Vilafranca i Olesa de Bonesvalls.

Segons les investigacions dels Mossos, els delinqüents sortien d’hora des del seu domicili de Barcelona i es desplaçaven arreu del territori català per perpetrar els robatoris. Per fer-ho, principalment utilitzaven vies secundàries fins a arribar a poblacions petites o urbanitzacions aïllades.

El grup sempre utilitzava vehicles de lloguer per desplaçar-se i es donava un fet singular: algun dels membres de la banda el beneïa ja que tenien la convicció que els donava sort. Els arrestats donaven sortida al material sostret fent enviaments de paqueteria al seu país d’origen, Xile, o venent-los directament a tercers o en botigues de segona mà, sistema que els permetia disposar de diners en efectiu per a la seva operativa diària.

Tot el material recuperat en l’operació policial s’introduirà a la web de joies dels
Mossos d’Esquadra amb la finalitat que es pugui consultar per part dels possibles afectats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: