Dimarts, 7 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mosso d’esquadra Jordi Costa rep una medalla després del greu atropellament que va patir

El passat 21 d’abril va tenir lloc l’acte central de les Esquadres en les que es van lliurar 15 medalles a membres de la Regió Policial Metropolitana Sud amb l’objectiu de destacar accions meritòries.

Un d’aquests reconeixements se’l va endur l’agent de trànsit de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud i que treballa per la comissaria de Vilafranca del Penedès, Jordi Costa. Costa va resultar greument ferit el passat mes d’agost al ser atropellat per un conductor que va obviar la senyalització d’emergència d’un accident de trànsit.

Els fets van succeir a l’AP7 sentit Barcelona justament a l’alçada del viaducte de Gelida en un servei d’assistència a un vehicle que ocupava el carril dret. Segons explica l’agent, un cop allà van senyalitzar i demanar per dos cops la presència del personal de manteniment de la via per a tallar el carril afectat però aquests no van arribar. Mentre el seu company assistia el cotxe accidentat, Costa va tirar enrere per anar desviant la circulació amb la mala sort que un dels vehicles que s’apropaven, concretament un trike que és una espècie de tricicle motoritzat, no el va veure i va topar contra ell.

El viaducte de Gelida és un punt molt conflictiu sobretot perquè té un voral gairebé inexistent i s’hauria de fer un voral d’un metre i mig. Costa afegia que una altra proposta seria establir de manera fixa un equip humà de manteniment en aquell punt o, si més no, que pugui donar resposta amb la major brevetat possible.

El passat mes d’abril el van voler condecorar per la seva acció meritòria amb una medalla el dia de les esquadres. Un reconeixement que rep amb molta satisfacció.

 

Després de gairebé 9 mesos, el Jordi Costa està totalment recuperat de l’accident i ja s’ha reincorporat al seu lloc de treball.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: