Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mediona acollirà la segona edició del Medi Màgic, que creix i oferirà màgia de primer nivell

Després dels bons resultats de la primera edició l’any passat, en què fins i tot es van desbordar les expectatives, el festival creix i compta com a plat fort amb una Gran Gala Internacional.

Els propers dissabte 20 i diumenge 21 de maig, Sant Joan de Mediona acollirà una nova cita amb la màgia amb la segona edició del festival MediMàgic, que en aquesta ocasió estarà protagonitzat per mags professionals. Després dels bons resultats de la primera edició l’any passat, en què fins i tot es van desbordar les expectatives, el festival creix i compta com a plat fort amb una Gran Gala Internacional que tindrà lloc dissabte a la nit al Pavelló Antoni Ramallets. Hi ha un miler d’entrades a la venda per veure actuar el Mag Lari, Juan Mayoral, Huang Zheng, Enric Magoo, el Mag Selvin i els penedesencs Jaume Anton i Mag Aizpi, tots primers noms de la màgia.

El MediMàgic, però, arrenca seguint la línia de l’any passat. El dissabte al matí hi haurà tallers infantils de màgia, i també carpes en diferents espais del nucli de Sant Joan de Mediona on els mags oferiran màgia al carrer. Toio Clemente és el director del festival.

Enguany es farà, al migdia, un reconeixement a Josep Roma, una persona molt important al món de la màgia i vinculat a Mediona, on durant molts anys va organitzar les gales màgiques, amb la participació de mags que s’han acabat fent un lloc en el panorama internacional.

El dissabte a la tarda, després de dinar, hi haurà un festival de màgia infantil amb els mags Glòria Roig i Churrimongui. I a la nit, un dels actes més destacats del festival, serà la gran gala màgica. Toio Clemente confirma la importància dels mags que hi participaran.

Diumenge, l’activitat es clourà amb un festival de màgia, de caire molt familiar, al teatre del Casal Medionenc. Clemente considera que la màgia gaudeix actualment d’un bon estat de salut, ja que hi ha força moviment amb festivals i força mags mediàtics. Pel que fa als festivals, el de Mediona remarca Toio Clemente, continuarà creixent en els propers anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: