Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mariona Gusi ha estat reelegida com a cap local de la JNC a Vilafranca

La jove vilafranquina assumeix la reelecció en el càrrec de cap local de la JNC amb molta il.lusió.

Després de la renovació dels càrrecs comarcals de la Joventut Nacionalista de Catalunya ara s’està fent el procés d’elecció dels càrrecs locals i a Vilafranca aquest procés va tenir lloc aquest divendres passat a la seu del PdeCat a la rambla de Nostra Senyora. Mariona Gusi, que ja portava un any com a cap local, ha estat reelegida junt amb una nova junta escollida per un període de dos anys, en la que l’acompanyen el Marc Almirall, la Núria Clemente i el Pau Almirall.

Mariona Gusi, apunta que tenen dos reptes principals. A curt termini el referèndum per la independència i a mig termini la formació política dels joves.

En l’actualitat la JNC té una vintena de militants a Vilafranca i una trentena al conjunt de l’Alt Penedès. Entre els objectius de la nova executiva local hi ha també el d’incrementar el nombre de militants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: