Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manolo García Mayoral ha protagonitzat el pregó de la Setmana de la Gent Gran

García Mayoral ha parlat de la seva vida a Vilafranca i la seva implicació a la Comissió de la Gent Gran.

L’ex membre de la Comissió de la Gent Gran i “lletraferit” Manolo García Mayoral va ser l’encarregat de pronunciar aquest dilluns al vespre el pregó de la vuitena setmana de la gent gran de Vilafranca. L’acte, que tenia lloc al saló de plens de l’Ajuntament, va servir per donar el tret de sortida institucional a la celebració. García Mayoral va parlar de la seva vida a Vilafranca, on viu des de fa 55 anys després de marxar de la seva Extremadura natal.

També va parlar de la seva implicació a la Comissió de la Gent Gran, un grup de persones que, junt amb la Regidoria, s’encarrega de dinamitzar el col·lectiu de persones grans de Vilafranca. El pregoner va formar part de la comissió durant 16 anys de la seva vida.

La setmana de la gent gran té en el concepte d’envelliment actiu el seu fil conductor. Durant tota la setmana hi ha programades diferents actes i propostes: activitat física, cinema, xerrades, teatre…

El dissabte se celebra la festa de la gent gran, amb l’homenatge a les parelles amb més de 50 anys de convivència. Finalment, diumenge hi ha una arrossada intergeneracional a la muntanya de Sant Jaume i el concert del desè aniversari de la Coral de La Girada.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: