Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat celebra el Dia Mundial de l’Aigua amb una visita a la depuradora

A la visita van assistir 50 persones, amb el que es van emplenar totes les places en els dos torns de visita.

La Mancomunitat Penedès Garraf organitzava aquest diumenge una visita a les instal·lacions de l’estació depuradora d’aigües residuals de Vilafranca del Penedès per tal de donar a conèixer el procés de tractament que es fa a les aigües residuals que hi arriben.

L’activitat va incloure la visita al laboratori d’anàlisi d’aigües de la Mancomunitat i es feia en el marc de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua.
A la visita van assistir 50 persones, amb el que es van emplenar totes les places en els dos torns de visita. Fa quinze dies va passar el mateix a la visita a la Depuradora de Sant Pere de Ribes – Sitges.

La presidenta de la Mancomunitat Rosa Huguet recorda que una de les tasques de l’administració és fomentar la consciència mediambiental.

El ple de la Mancomunitat va aprovar en el mes de març un conveni amb l’Agència Catalana de l’Aigua per executar obres d’ampliació de la Depuradora i de millora de la capacitat de reducció de nutrients. La inversió rondarà els 10 milions d’euros.

En relació a l’aigua, la Mancomunitat ofereix com a serveis el sanejament d’aigües residuals i la gestió de depuradores, el laboratori d´anàlisis d’aigües i la portada d’aigües del riu Llobregat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: