Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Llum del Nord engega la tercera campanya de convivència coincidint amb l’inici del Ramadà

Dissabte la comunitat musulmana inicia les celebracions del Ramadà, un mes en què els canvis d’hàbits que es produeixen poden comptar alguns problemes de convivència.

Principalment per què durant aquest mes els musulmans s’abstenen de menjar i veure durant les hores diürnes, i ho fan de nit.
La campanya, que arriba a la seva tercera edició, vol fer pedagogia i promoure la convivència tant entre el col·lectiu musulmà com entre la resta de la població, com explica des de La Llum del Nord Asma Harti.
Es disposa d’uns cartells que a través de diferents missatges en àrab i en català donen consells per afavorir una bona convivència.
A banda d’aquesta campanya, Harti explica que fan un taller de pastisseria i un sopar per la convivència. Aquest es farà el dia 9 de juny a la seu de La Llum del Nord.
Des de La Llum del Nord es mostren també satisfets que la campanya, gràcies a la col·laboració de la Direcció General d’Afers Religiosos, arriba a uns 200 ajuntaments catalans. Entre ells el de Tarragona, per exemple, en que es fan accions similars a les de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: