Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola de Música  de l’Alt Penedès celebra el 10è aniversari amb una cantata

L’Escola de Música de l’Alt Penedès celebra el 10è aniversari amb una cantata

Xavi López, professor de vent fusta de l’Escola de Música de l’Alt Penedès, ha composat per a l’ocasió la lletra i la música de la cantata “Riu amunt” que interpretaran els alumnes aquest dissabte.

La cantata parla sobre els processos migratoris i la diversitat cultural dels pobles, amb una gran sensibilitat envers el planeta.
El dissabte 27 de maig, l’Escola de Música de l’Alt Penedès (EMAP) celebrarà el tradicional Concert de final de curs, alhora que commemorarà el seu 10è aniversari, a l’auditori del Centre Cívic de la Granada.
El Consell Comarcal va posar en marxa l’EMAP durant el curs 2006-2007, per cobrir el buit existent en l’oferta de l’ensenyament musical de base a la comarca. Des de l’any 2008, l’EMAP és una escola autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat.
Prop de 200 alumnes de Sensibilització, Iniciació i Cant Coral interpretaran dissabte la cantata “Riu amunt” acompanyats per més de 20 alumnes de piano, percussió, baix, guitarra, saxo, clarinet, flauta travessera, trompeta, trombó, violí i violoncel. La narració anirà també a càrrec d’alumnes de l’escola, que interpretaran els diferents personatges del conte.
L’EMAP té una estructura descentralitzada, per apropar la formació musical als municipis que tenen signat conveni amb el Consell Comarcal. L’alumnat que participarà en el concert de la Granada pertany als 18 municipis del Penedès que actualment integren l’EMAP.
Atès que l’aforament de l’auditori és limitat, es faran dues sessions de la cantata: la primera, a les 5 de la tarda, i la segona, a ¾ de 7. L’entrada és gratuïta i oberta al públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: