Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Vilafranca organitza dilluns una conferència d’Amadeu Altafaj

Altafaj és representant permanent de la Generalitat de Catalunya davant de la Unió Europea i el delegat del govern català a Brussel·les.

Entre les seves funcions li correspon representar defensar i promocionar els interessos generals de Catalunya i donar suport a les entitats i empreses catalanes davant les institucions i òrgans de la Unió Europea. També impulsar la política i les actuacions del Govern davant la Unió Europea, coordinar la representació en les institucions i òrgans de la Unió Europea, fixar la posició de la Generalitat davant de les iniciatives legislatives de la Unió, mantenir contacte amb els mitjans de comunicació i actuar com a òrgan de relació amb les delegacions o òrgans similars d’estats i d’altres territoris amb seu a Brussel·les.

L’ANC espera que Altafaj expliqui, fins allà on sigui possible, com viu el procés català la capital europea, les diferents cancelleries i el organismes internacionals que hi treballen. Un testimoni excepcional de primera mà.

La conferència tindrà lloc al Fòrum Berger Balaguer aquest proper dilluns,  29 de maig, a les vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: