Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcaldessa de Sant Sadurní es reuneix amb la consellera Bassa per tractar el tema Codorniu

L’alcaldessa de Sant Sadurní s’ha reunit amb la Consellera Dolors Bassa amb la voluntat de trobar les millors solucions a l’expedient de regulació de Codorniu.

Aquest dijous passat l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, es va reunir amb la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa, per demanar-li que els Departaments de Treball i empresa s’impliquin en l’ERO de Codorniu i buscar conjuntament les millors solucions possibles a l’expedient de regulació.

L’equip de govern de Sant Sadurní està en contacte amb el Departament de Treball i el d’Empresa i Ocupació, amb l’empresa Codorniu i amb els sindicats per ajudar en tot el que estigui a les mans del consistori.

Els comitès de treballadors han anunciat vaga a Codorniu el 25 i 31 de maig, ja que consideren insuficients les propostes que fins al moment ha presentat la direcció de l’empresa
Codorniu va anunciar el passat 25 d’abril que impulsaria una important reestructuració de personal que implicaria 150 acomiadaments, 100 a Codorniu – la meitat dels quals veïns de Sant Sadurní – i afectarà a 50 treballadors més de la resta d’empreses del grup. Aquesta important reducció de plantilla és la conseqüència d’un paquet de canvis que impliquen una notable reestructuració del grup.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: