Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní i l’Acadèmia Tastavins Penedès signen un conveni de col·laboració

L’Ajuntament de Sant Sadurní i l’Acadèmia Tastavins Penedès signen un conveni de col·laboració

L’objectiu del conveni, signat divendres, és treballar conjuntament per promocionar i divulgar la Cultura del Vi i el Cava i donar a conèixer el Penedès.

L’Ajuntament de Sant Sadurní i l’Acadèmia Tastavins Penedès volen promocionar i divulgar la Cultura del Vi i el cava en la societat i, alhora, prescriure i promocionar els vins i caves del Penedès i el seu territori.
El conveni, amb vigència fins l’1 de desembre de 2017, comptarà amb l’aportació de 3.000€ per part de l’Ajuntament, que ja ha donat, històricament, recolzament a les activitats del Tastavins. L’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, va destacar la importància d’aquesta unió entre la capital del Penedès i la capital del Cava. La col·laboració público-privada i entre institucions, segons l’alcaldessa, és absolutament necessària i clau per tirar endavant.
El president del Tastavins, Joan Tarrada, va posar en valor l’Espai Penedès, un espai ubicat al centre de Barcelona que s’encarrega de promocionar el Penedès i els seus productes i on a partir d’ara Sant Sadurní també hi podrà organitzar esdeveniments i ser-hi present.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: