Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern de Sant Martí accepta anul·lar les multes de l’anterior govern a joves del municipi

La junta de govern aprova l’aplanament judicial en el contenciós obert pel conflicte entre l’exalcalde Ramon Carbó i grups de joves durant la Festa Major de 2013.

El govern municipal de Sant Martí, format pels grups municipals de la CUP, Socialista-Movem Sant Martí i ERC, ha aprovat en junta de govern l’aplanament judicial en el contenciós obert per les multes imposades per l’anterior govern de CiU a joves del municipi durant la Festa Major de 2013. D’aquesta manera les multes quedaries anul·lades. El govern municipal posa en valor “l’esperit festiu i respectuós de les darreres festes majors” i considera que “l’acció judicial amb diners de tots per a conflictes entre l’exalcalde Ramon Carbó i grups de joves durant la Festa Major de 2013 formen part del passat i s’han d’esmenar per justícia”
Els fets van succeir quan un grup de joves va acabar a la pista de la Festa Major el Correbars autoritzat per l’Ajuntament. En aquell moment es van produir uns moments de tensió entre l’anterior alcalde i aquests joves que, segons l’actual govern municipal, són impropis dels valors col·lectius i festius de la Festa Major. A partir d’aquí, el govern municipal del moment va imposar multes als joves, que aquests van recórrer judicialment.
L’actual govern municipal ja havia demanat la suspensió del judici. Ara, la junta de govern local ha aprovat aplanar-se a la demanda formulada pels sis joves en recurs contenciós administratiu 124/2014 que se segueix davant el jutjat contenciós administratiu número 3, contra l’acord a la Junta de Govern Local de 21 de novembre de 2013.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: