Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FCF estrena la seva nova seu a Vilafranca, per donar servei a l’Alt Penedès-Garraf

Aquestes noves dependències de la Federació, a la Ronda de Mar número 125 del barri del Molí d’en Rovira de Vilafranca, ja fa un temps que són operatives.

Divendres al matí eren visitades per la regidora d’Esports de l’ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, el regidor de Cultura, Raimon Gusi, el regidor de Territori, Serveis Urbans i Medi Ambient, Josep M. Martí, i de la regidora d’Ensenyament, Xell Montserrat.

Doblas comentava que aquestes noves instal·lacions representen una millora important respecte la seu antiga, ja que són molt més accessibles i àmplies. La regidora destacava també el fet que la delegació de la Federació estigui a Vilafranca.
Per la seva banda, el directiu de la Federació i Delegat, Manel Duran, ha refermat el fet que disposar d’unes noves instal·lacions era una necessitat al Penedès-Garraf, una de les 14 delegacions de la Federació Catalana de Futbol arreu de Catalunya. Duran explica que podran oferir ara millor atenció tant als clubs com als àrbitres.
Cada setmana passen per aquestes instal·lacions més de 150 arbitres per rebre formació; i en els cursos d’entrenadors hi ha entre 25 i 30 persones inscrites.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: