Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Essència de Gospel celebra 10 anys amb un concert especial a l’Auditori aquest divendres

Essència de Gospel celebra 10 anys amb un concert especial a l’Auditori aquest divendres

El concert del grup Essència de Gospel comptarà amb la col·laboració de la Big Band de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, que també interpretarà alguna peça en solitari.

El grup vilafranquí Essència de Gospel celebra enguany els seus primers 10 anys d’existència amb un concert especial a l’Auditori Municipal de Vilafranca, serà aquest divendres 26 de maig, a partir de les 9 de la nit.
El concert, que serà presentat pel periodista Josep M. Soler, comptarà amb la col·laboració especial de la Big Band de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, dirigida per Àlex Cassanyes així com amb una petita col·laboració de la ballarina de jazz clàssic Lea Stevant. També cal fer esment al cartell d’aquest concert d’aniversari que ha estat obra de l’artista penedesenc Mikel Fuentes.
Essència de Gospel, sota la direcció d’Argemí Curto i amb l’acompanyament de Daniel Gonzàlez al piano i d’Oscar Carrasco a la bateria, interpretarà un seguit de temes bàsicament de gospel modern tot intercalant també alguns temes no propis d’aquest estil.
La Bib Band de l’Escola Municipal de Música interpretarà tres temes en solitari, i finalment, ambdues formacions interpretaran conjuntament dos temes.
El preu de l’entrada és de 5€ i es poden comprar anticipadament a la Sabateria Enriqueta Solé del carrer de La Parellada, 13 així com en el vestíbul del teatre Cal Bolet els dijous 18 i 25 de maig, de 6 de la tarda a 8 del vespre. També el mateix dia del concert a partir de les 8 del vespre en el mateix Auditori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: