Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les directores dels museus del Penedès han aportat la seva mirada sobre Vinseum

L’acte servia per cloure la celebració del Dia Internacional dels Museus

Núria Ballester, del Museu Pau Casals del Vendrell, Vinyet Panyella, dels Museus de Sitges, Núria Payán, del Museu Deu del Vendrell, i Mireia Rosich, de la Biblioteca Museu Victor Balaguer de Vilanova i la Geltrú, protagonitzaven aquest dissabte l’activitat ‘Convidades a mirar’ al Vinseum.

D’aquesta manera, el cicle reunia a Vilafranca quatre persones cabdals en la museologia del Penedès i, de fet, de tot Catalunya; i les convidava a aportar la seva mirada sobre el patrimoni que guarda el Vinseum, especialment l’artístic.

El director del museu vilafranquí Xavi Fornos explicava que era el darrer acte inclòs dins del programa d’activitats que Vinseum va organitzar per commemorar el Dia Internacional dels Museus.

El cicle ‘Convidades a mirar’ porta al Vinseum trimestralment diferents dones per fer-nos conèixer el museu i les seves col•leccions des d’una perspectiva diferent. El cicle se centra ara en dones però ja es feia anteriorment oferint aquesta mirada externa per part de diferents persones. Per exemple, el director de l’escola municipal de música David Miret, les actrius i productores teatrals Roser Blanch i Clara Cols o l’artista Eulàlia Valldosera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: