Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diada de tràmit dels Castellers de Vilafranca a Sants

Diada de tràmit dels Castellers de Vilafranca a Sants

Els verds van tenir en el tres de nou amb folre el seu millor castell a la diada de la Fira d’entitats de Sants

La presència dels Castellers de Vilafranca, per cinquè any en aquestes dates de maig a Sants era un bon al·licient, com així va ser al tornar a portar un castell de nou i a més per quarta vegada seguida. Per tercer any seguit també si van sumar els Castellers de Sant Cugat, que per cert van estar brillants amb una gran tripleta de vuit. Un cop més també els amics i veïns del Poble Sec en fase de renovació, com també ho estan els propis Castellers de Sants. Dues colles amb molt a fer en el seu nivell.

Els Castellers de Vilafranca van seguir el guió previst en el darrer assaig. Diverses baixes els feia optar a no arriscar. En primera ronda es van desfer sense problemes d’una còmoda torre de vuit amb folre, la quarta, que ja amb alineació definida i millorada defensarà la de nou pisos en els propers dies. Tot seguit van completar el tres de nou amb folre, el tercer de de l’any descarregat. Va mostrar-se massa remenat de bon inici i va necessitar de dosi extra de feina per descarregar-lo. No les tenien totes. Cal seguir polint detalls en un tres molt canviat. Van tancar la diada amb el quatre de vuit, castell poc usual per una diada amb altres colles però que els verds van aprofitar per fer rodar la part alta. Un castell sense més. Per rematar la tarda el segon pilar de set amb folre de la temporada. Maco fins a carregar però que a la baixada el terç va necessitar d’una bona ajuda del folre que va estar per feina. El carrer de Sants, podia veure per tercer cop l’espadat de set. I ara cap a Sant Quintí dissabte vinent on els verds podrien avançar el primer gamma extra de l’any en forma de torre.

Els locals dels Castellers de Sants van aprofitar per estrenar la torre de vuit amb folre, en un inici d’any on els molts canvis els obliga a anar amb més calma. Van completar la diada amb el tres i el quatre de vuit. Els que van llançats i amb bons castells son els Castellers de Sant Cugat, que van descarregar la segona tripleta de vuit de l’any. Van sumar la seva tercera torre de vuit amb folre, que es molt a aquestes alçades, sumant a més uns bons tres i quatre de vuit. Els del Poble Sec, que no estan en el seu millor moment es va haver de conformar amb el tres i el quatre de set.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: