Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP presenta la nova edició de la revista l’Arrel dedicada únicament a l’Habitatge

Aquest dimecres al matí la CUP presentava en roda de premsa la darrera edició de la revista l’Arrel convertida en un monogràfic per a tractar el tema de l’Habitatge.

Sota el títol “Habitatge: Un dret com una casa”, la CUP vol parlar d’un problema que afecta a gran part de la població. La publicació assenyala les problemàtiques en matèria d’habitatge com són els contractes precaris, els sous baixos, la poca oferta de lloguer a la vila, els préstecs abusius i la que consideren una nul·la política d’habitatge per part de l’Ajuntament. Entre les diferents seccions destaquen les lleis actuals que emparen el dret a l’habitatge, una entrevista a un membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) o un recull de totes les propostes que la CUP faria.

 

La regidora de la CUP, Laia Santís, explicava les propostes que durien a terme en el cas de governar. Unes propostes en la línia de gestionar i promoure l’habitatge.

 

Un altre apartat de la revista que els cupaires consideren d’importància és la trajectòria de totes les propostes que ha fet la CUP en matèria d’habitatge dins de l’ajuntament o altres propostes que s’han anat aprovant però que finalment no s’han realitzat. A banda dels apartats comentats, l’Arrel compta amb una pàgina de fe d’errades i tota la publicació està il·lastrada per Lluís Masachs. La revista no ha estat embustiada, per la qual cosa es distribuiran exemplars a diferents punts de la vila, com les associacions de veïns, els forns de pa, l’Escorxador o al local social de la CUP a més de poder consultar-se online.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: