Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava investirà el 26 de maig Puigdemont com a confrare d’honor

Juntament amb el president de la Generalitat Carles Puigdemont, s’investiran com a confrare de mèrit altres personalitats de la societat gironina, que hagin destacat en diferents àmbits.

L’acte de reconeixement s’emmarcarà en l’homenatge que l’entitat cavista vol fer cap a la ciutat de Girona, i inclourà un parell d’activitats. Totes dues es faran coincidint amb el Temps de Flors, la gran festa de la capital gironina que cada any atreu fins a la ciutat milers de visitants d’arreu del món. Enguany la iniciativa tindrà lloc del 13 al 21 de maig.

Aprofitant aquesta gran afluència de públic, la Confraria promocionarà els caves del país a la capital del Gironès, amb un tast popular que es farà el 14 de maig al punt de trobada de la rambla de la Llibertat de Girona. En aquesta ubicació s’hi instal·larà un estand on es podran degustar les referències de 25 caves, de les 10 del matí a 2/4 de 3 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: