Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Companyia Sebastian García Ferro sorpren amb un espectacle de dansa social

Un dels espectacles del cap de setmana de Fires de Maig ha estat aquest muntatge de la companyia de Sebastian García Ferro que es podia veure diumenge a la tarda a l’Auditori de Vilafranca.

Sis ballarins de dansa contemporània, entre ells els vilafranquins Joan Palau i Olga Alvárez, i un cor de figurants no professionals, utilitzen el moviment per a convidar-nos a reflexionar sobre com vivim la vida. Un exercici escènic que proposa perdre-li la por al tic tac del rellotge i gaudir plenament del regal de la maduresa.

L’espectacle es basa en les paraules de Schopenhauer en les que deia que els primers 40 anys de la vida ens donen el text, i els següents 30, el comentari. Les nostres vides es perllonguen gràcies als avenços de la ciència, però en una societat que valora la novetat, la immediatesa i el consum constant, ens resistim sovint a entrar en la maduresa i som víctimes d’una por irracional de perdre la plenitud i arribar a una obsolescència que ja intuïm. Ara, quan la vellesa és cada dia més llarga, potser val la pena aturar-se a gaudir del pas del temps i aprofitar allò que ens ha ensenyat l’experiència.

García Ferro es coreògraf, ballarí i compositor argentí resident a Barcelona. Dirigeix la seva companyia des l’any 2000, i amb ella s’ha presentat a més de 15 països. També realitza encàrrecs per a la Compañía Nacional de Danza Contemporánea d’Argentina o l’Orquestra Simfònica de Barcelona, així com projectes de dansa social i educativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: