Dijous, 16 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle Poesia a les Caves arriba a la 10a edició

El cicle tindrà lloc del 5 al 19 de maig i inclou poesia per a infants com a novetat.

El cicle de Poesia a les Caves, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní i Santi Borrell, arriba enguany a la seva desena edició i es presenta amb un cicle que constarà de quatre cites i que arrencarà aquest divendres amb dues propostes, una de les quals un recital adreçat a públic infantil.

Com és habitual, totes les sessions es faran els divendres a 2/4 d’11 de la nit, fins al 19 de maig, i algunes de les bodegues oferiran l’oportunitat als assistents de visitar les instal·lacions una hora abans del recital.

Santi Borrell ha subratllat l’interès per acostar la poesia i la lectures d’obres de poetes en vida i ha recordat que durant aquests anys han participat al certamen més de 120 autors i autores. En aquest 2017 passaran per les caves Jaume Giró i Giró, Recaredo i Blancher, poetes com Miquel Desclot, Joan Pons, Montse Farré i Eva Font, entre d’altres.

L’edició d’enguany comptarà amb una versió infantil a les caves Maria Rigol Ordi. Sebastià Serra, de la companyia Vivim del Cuentu, oferirà l’espectacle poètic familiar “Bestiari salvatge d’estar per casa”, una aposta per futurs lectors de poesia segons els organitzadors i que ja es treballa a escoles de la vila mitjançant quaderns de poesia amb alumnes de primer i segon de primària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: