Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle “A l’Agrícol parlem de música” comenta l’òpera Carmen

Dissabte l’Agrícol dedicava el Cicle “A l’Agrícol Parlem de música” a Carmen de Bizet amb una xerrada a càrrec del músic i periodista, David Puertas.

Carmen és considerada l’obra més important del compositor francès del s. XIX Georges Bizet i la culminació del seu desenvolupament artístic. Tot i que el seu èxit no va ser immediat i Bizet va patir moltíssim degut a la mala acollida entre el públic, amb el pas del temps s’ha convertit en una de les seves òperes més famoses i conegudes.

Aquest cicle compta amb 5 ó 6 sessions durant el curs en el que es fan audicions d’obres musicals comentades per algun expert.

 

A més de la xerrada sobre Carmen, a l’endemà estava previst traslladar-se fins al teatre Atlàntida de Vic on es podia veure la representació d’aquesta Òpera. Aquesta era la penúltima sessió d’aquest curs i una de les organitzadores, la Montse Ríos, feia una bona valoració del cicle.

 

La propera i darrera sessió serà el proper 17 de juny sobre el Vijazz i el conferenciant serà el músic Àlex Cassanyes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: