Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO dóna suport a les reivindicacions del personal de l’Ajuntament

CCOO defensa un conveni i un acord de condicions que reflecteixi unes condicions de treball dignes.

L’assemblea comarcal de delegats i delegades de l’Alt Penedès del Sector de l’Administració Local de CCOO, celebrada ahir a la seu del sindicat a Vilafranca, manifesta el seu suport a la negociació sindical del Conveni col·lectiu i l’Acord de condicions del personal de l’Ajuntament de Vilafranca.

CCOO defensa un conveni i un acord de condicions que reflecteixi unes condicions de treball dignes que permetin oferir a la ciutadania un serveis públics de qualitat, que hi hagi una oferta pública d’ocupació que recuperi la pèrdua dels llocs de treball, que s’aturi l’externalització i que es recuperin els drets  que van ser arrabassats amb retallades i reformes laborals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: