Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els castellers de Vilafranca volen fer 3 i 4 de 9 amb folre amb el 3 de 8 amb agulla per Fires

Els Verds han fet aquesta setmana roda de premsa per tal de comentar algunes de les qüestions d’actualitat de la colla per aquests propers dies. Seran presents amb un estand a les Fires de Maig.

La cita més destacada és l’actuació de Fires, en què els de Cal Figarot volen portar dos castells de 9 i acompanyar-los del 3 de 8 amb agulla. El cap de colla, Toni Bach, comentava que aquestes darreres setmanes han estat complicades pel que fa a poder assajar amb normalitat, i que per tant han ajustat el ritme de les actuacions al ritme dels assaigs.
D’altra banda, aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca tenen diversa activitat a banda de la pròpiament castellera. Així, de divendres a diumenge seran presents amb un estand a les Fires de Maig, on es podrà comprar marxandatges de la colla o fer-se soci, per exemple. El president del Castellers, Joan Badell, comentava que volien arribar a finals de temporada a la xifra dels 1.000 socis.
En l’estand de fires els Verds també posaran a la venda unes polseres solidàries, al preu de 2€. Un es destinarà a la Fundació Sant Joan de Deu, l’altre a despeses de gestió.
Així mateix dissabte al migdia el local de Cal Figarot acollirà una sessió de vermut electrònic, amb col·laboració amb la D.O Penedès fet que permetrà també degustar vins penedesencs. I dissabte a la tarda, aniran a La Bisbal del Penedès, per tal de descobrir dues plaques en record dels 3/8 ps i el 3/9 f i agulla que la colla va descarregar-hi l’any passat.
Finalment, el president dels Castellers de Vilafranca comentava que estan en contacte amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya per tal d’avançar en el tema dels drets d’imatge que ha creat algunes tensions en les darreres setmanes. Comenta que estan a l’espera de poder-se reunir, i que la voluntat és arribar a acords que haurien de permetre concretar moltes de les qüestions que ara mateix no estan definides com les condicions de la cessió i la seva durada.
L’actuació de Fires començarà a 2/4 d’1 del migdia, a la plaça de la Vila, i serà a l’antiga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: