Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es fa la presentació del Dietari del Procés II a Vilafranca

Aquest vespre a la llibreria l’Odissea s’hi presentarà la segona part del llibre El Dietari del Procés, que comptarà amb la participació dels dos autors, els germans Guifré i Oriol Jordan.

Presentarà l’acte i moderarà la taula rodona Ricard Rafecas, director del setmaneri El3devuit . El Dietari del Procés és la crònica que narra el dia a dia del procés des de la interpretació crítica dels seus autors. El projecte sorgeix d’un bloc (dietari.cat) que va començar el 19 de desembre de 2012, data en què Artur Mas i Oriol Junqueras van pactar caminar junts cap a un referèndum d’autodeterminació. La segona part del llibre inclou un petit article per cada dia començant des del gener de 2015 fins a desembre de 2016 (Nadal, Cap d’Any i la resta de festius inclosos). També conté un improperi o insult contra el procés per a cadascun dels dies i incorpora una partida d’escacs que serveix de metàfora per anar seguint la situació política de cada moment. Es tracta d’una crònica única del procés ja que no existeix cap projecte equivalent. Compta a més a més, amb pròleg de Jordi Sànchez, president de l’ANC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: