Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de teatre de cinc escoles de Vilafranca han representat les seves obres a Cal Bolet

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al Teatre Municipal Cal Bolet una nova edició de la Mostra de Teatre Infantil 2017

La mostra està protagonitzada pels alumnes de les activitats extraescolars de teatre de cursos de primària i ESO.

Més d’un centenar de noi i noies del Col·legi Sant Ramon de Penyafort, l’escola Montagut, l’escola Vedruna Sant Elies, l’escola Dolors Piera i l’escola Estalella Graells van ser els encarregats de representar les obres de teatre que havien preparat als seus respectius centres. Eren propostes molt variades.

La Mostra de Teatre Infantil és una activitat organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i les escoles participants amb la voluntat de donar valor al teatre com a manifestació cultural i educativa de primer ordre. Amb la formació teatral els infants tenen l’oportunitat de prendre contacte amb el món del teatre, aprenen tècnica corporal, interpretativa, a parlar davant dels altres, a reforçar la seva identitat personal, a desinhibir-se, a relacionar-se… En definitiva, descobreixen que el teatre és una gran eina educativa i d’aprenentatge personal.

D’altra banda, aquest proper cap de setmana tindran lloc dues sessions de l’Escena Jove que organitzen conjuntament el Teatre Cal Bolet i les AMPAS de les escoles i instituts participants, amb la voluntat de donar valor a la formació de teatre que s’organitzen als centres escolars.
Les sessions tindran lloc divendres a les set de la tarda i dissabte a les sis. Les entrades es poden comprar a la taquilla de Cal Bolet una hora abans de les sessions al preu de 3 €.
Enguany participen en l’Escena Jove alumnes dels Instituts Alt Penedès, Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals; l’Institut Nou i el col·legi Sant Ramon de Penyafort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: