Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 17a edició del Tastacontes porta una trentena d’il·lustradors a Vilafranca

Dissabte a la tarda tenia lloc al carrer de la Font el Tastacontes.

Es tracta d’una festa en què una trentena d’il.lustradors d’arreu de Catalunya dibuixen el carrer i en directe un centenar de contes escrits i treballats a la classe pels nens i nenes de les escoles de Vilafranca i de gairebé totes les de l’Alt Penedès.

El Tastacontes està organitzat des de fa 17 anys pel centre d’expressió plàstica Zig Zag, amb la col.laboració de la llibreria l’Odissea, l’Ajuntament de Vilafranca i Omnium Cultural.

Des de l’organització explicaven que han crescut en nombre d’escoles segurament pel fet d’haver-se celebrat al maig, quan les agendes escolars estan més lliures, en comptes del juny com es feia habitualment.

Pel que fa als il·lustradors, també estaven molt contents de poder participar d’aquesta festa.

 

Enguany el Tastacontes comptava amb algunes novetats com són l’espectacle del grup de titelles Fills de fusta o un concert de funky jazz. A banda, també hi havia un taller de baldufes i l’actuació de capgrossos i gegants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: