Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca se suma a la demanda de poder revertir el superàvit en inversions al municipi

La Federación Española de Municipios y Províncias, on hi ha representada la Federació de Municipis de Catalunya, ha aprovat per unanimitat demanar revertir el superàvit generat per les governs locals

Des de l’ajuntament de la capital de l’Alt Penedès se sumen a la demanda que han des de al Federació de Municipis de Catalunya i la Federación Española de Municipios i Províncias de poder disposar del superàvit que han generat aquells que tenen un dèficit controlat. El regidor d’Hisenda vilafranquí, Aurelui Ruiz, considera que aquests ajuntaments que han fet una bona feina haurien de poder revertir aquest diners de manera immediata en els seus ciutadans
Aureli Ruiz considera que no seria de justícia que aquests ajuntaments haguessin d’esperar a tenir nous ingressos per poder fer aquestes inversions, quan gràcies a una bona gestió ja disposen de diners per poder-ho fer.
Des de la Federación Española de Municipios y Províncias, on és present la Federació de Municipis Catalunya, s’ha aprovat per unanimitat una resolució on es demana al govern de l’estat i als grups parlamentaris que esmenin els pressupostos generals de l’Estat per tal que els governs locals puguin revertir el superàvit durant el 2017 i 2018 en inversions als seus municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: