Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca ha estat present al saló internacional de turisme de Catalunya B-Travel

Vilafranca ha estat present al saló internacional de turisme de Catalunya B-Travel

La regidora de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca, M. Dolors Rius, va ser present a la inauguració del saló internacional de turisme de Catalunya B-Travel que s’ha fet a Barcelona.

B-Travel és el saló de referència en turisme experiencial i la capital penedesenca va ser-hi present, formant part de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona. En el marc del B-Travel Cinema es va projectar un vídeo promocional de Vilafranca, i el B-Travel Experience va acollir una mostra de la cultura vilafranquina amb la presència del Gall del Penedès Tomasot i la Ballarica.
La inauguració del B-Travel va estar presidida per el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, acompanyat entre d’altres per Miquel Forns, diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, i pel director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa. La delegació penedesenca va comptar amb la presència de la regidora vilafranquina M. Dolors Rius, i del president del Consorci de Promoció Turística del Penedès Sergi Vallès.
Tot i la implantació de noves formes i canals de cerca d’informació sobre destinacions turístiques, el B-Travel continua sent una referència del sector, i un bon aparador pel client final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: