Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Vilafranca de futbol està obligat a no perdre al camp de l’Olot per no sortir de la promoció

El Vilafranca de futbol està obligat a no perdre al camp de l’Olot per no sortir de la promoció

Els vilafranquins porten dos punts de renda sobre Terrassa i Manlleu a manca del partit al camp del líder Olot, rebre a l’equip del Manlleu i tancar la lliga al camp de l’Ascó

Recta final de lliga, al Vilafranca, a la Tercera Divisió, li queden tres jornades, els darrers 9 punts en joc per certificar la promoció a la segona B, o quedar-ne fora definitivament.
Diumenge, a les 6 de la tarda, els vilafranquins jugaran al camp del líder, l’Olot. L’horari del partit ha aixecat polèmica. En principi, s’havia programat pel diumenge a 2/4 d’1 del migdia, s’havia programat el directe televisiu, per la Xarxa de Televisions Locals i Penedès Televisió, però dimarts l’Olot va acceptar jugar a les 6 de la tarda, amb la benevolència del Vilafranca.
Ràdio Vilafranca oferirà el partit des de la comarca de la Garrotxa, amb locució d’Antoni Carbó. Un partit clau. El Vilafranca manté la tercera posició, però Terrassa i Sant Andreu s’han situat a dos punts.
L’Olot va perdre la setmana passada al camp del Peralada, és líder, però solament amb una renda de tres punts. Si el Vilafranca en surt viu d’Olot, després rep al Manlleu i tancarà la lliga al camp tarragoní de l’Ascó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: