Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca de futbol buscarà els tres punts al camp de la Jonquera, equip en zona de descens

Els vilafranquins jugaran Divendres Sant amb el Peralada, el segon de la lliga i que lluita pel títol amb l’Olot

Aquest serà el darrer cap de setmana amb activitat esportiva, abans del parèntesi de Setmana Santa, però qui tindrà doble ració és el Vilafranca de futbol. Aquest diumenge a 2/4 d’1 del migdia jugarà al camp gironí de la Jonquera, els de l’Alt Empordà han anat de més a menys, aquesta temporada han debutat a la Tercera Divisió.
Ara mateix acumulen 7 derrotes consecutives i fa dos mesos que no sumen punts, així  amb la darrera derrota al camp del Peralada, ja són els tercers per la cua. A priori, sempre a priori i tenint ben present que no hi ha rivals fàcils, els gironins es presenten com un equip desinflat.
Queden 6 partits per tancar la lliga regular, Divendres Sant el Vilafranca rep a l’equip del Peralada i quedaran per endavant dos desplaçaments seguits a Castelldefels i Olot, rep al Manlleu i tanca la lliga regular el 14 de maig al camp de l’Ascó.
El partit a terres gironines serà ofert en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: