Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

TankFoods construirà 25 cases a l’Índia a través de la Fundación Vicente Ferrer

L’empresa vilafranquina TankFoods vol celebrar el seu 25è aniversari amb la construcció de 25 cases a l’estat d’Andhra Pradesh, a l’Índia, a través d’un dels projectes que hi desenvolupa la fundació.

Actualment s’estan construint les 8 primeres cases, i 10 més estaran enllestides en els propers mesos en una altra colònia. Cada casa té un cost aproximat d’uns 2.250 euros. Es tracta d’habitatges senzills, amb una sala que serveix també com a cuina i un altre espai que utilitzen com a sala d’estar i dormitori. Però l’element més important és que disposen de lavabo i dutxa.

Els responsables de l’empresa van visitar el projecte a l’Índia l’estiu passat amb la seva família i van poder conèixer algunes de les famílies que viuran en aquestes 8 primeres cases. De fet, les persones beneficiàries estan participant en el procés de construcció, amb el suport dels especialistes.

Una altra de les peculiaritats significatives del projecte és que els habitatges s’escripturen a nom de les dones de la família que hi viurà. La Fundació està treballant per aconseguir que les dones índies no estiguin condemnades a la pobresa i a la invisibilitat.

TankFoods col·labora des de finals dels anys noranta amb la fundació i ha dut a terme altres iniciatives com l’anomenada ‘Kilómetros solidarios’, amb la qual han subministrat 510 bicicletes a nens i nenes d’àrees rurals perquè puguin continuar els seus estudis. Així, l’empresa vilafranquina ha contribuït a millorar les condicions de vida de 531 famílies.

TankFoods és una empresa familiar dedicada al transport de líquids i especialitzada en productes alimentaris com tota classe de sucs de fruita, glucoses, vins, mostos, xocolates i olis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: