Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Swing Vilafranca vol donar a conèixer i potenciar aquest estil de ball a la vila

L’associació s’ha presentat al Casal Popular de Vilafranca, que és l’espai on duen a terme les seves classes. A més cada darrer dissabte de mes fan una ballada popular a la plaça de Sant Joan.

Els membres de la junta, amb en Xavier Fernández al capdavant, expliquen que la seva intenció és donar a conèixer aquest estil de ball.
El darrer dissabte de cada mes organitzen una ballada popular a la plaça de Sant Joan, i el proper 8 d’abril s’inicia un nou curs trimestral per tal d’iniciar-se en el lindy hop.
Fernández comenta que fa uns dos anys que estan treballant per tal de fer arribar el swing a la vila, primera amb Jazz Club Vilafranca i ara ja com a entitat pròpia. Es pot contactar amb ells a través de la seva pàgina web www.swingvilafranca.cat, i també se’ls pot trobar cada darrer dissabte de mes a la plaça de Sant Joan. Entre les activitats que tenen previstes hi ha també participar en la festa del dia de la dansa, el 27 d’abril, amb una classe oberta a tothom qui tingui curiositat per provar el Lindy hop.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: