Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Quintí participa per primera vegada a la festa gastronòmica Alícia’t, el cap de setmana

Sant Quintí participa per primera vegada a la festa gastronòmica Alícia’t, el cap de setmana

L’Ajuntament, amb la col·laboració de diversos elaboradors i productors locals, explicarà la Cuina Amades i els productes locals a aquesta celebració gastronòmica de les comarques de Barcelona.

Alícia’t va néixer de la mà de la Fundació Alícia amb l’objectiu de difondre els bons hàbits alimentaris a través de la pràctica d’una cuina saludable, fàcil i divertida.
Sant Quintí tindrà un estand a la fira de productes agroalimentaris on explicarà en què consisteix el projecte de la Cuina Amades i exposarà una sèrie de productes elaborats a Sant Quintí, alguns dels quals es podran degustar. També donarà informació sobre els elements que poden ser més interessants de cara als visitants a Sant Quintí.
En l’estand de Sant Quintí hi ha previstes una sèrie d’activitats. Dissabte al matí hi haurà una demostració de cuina en directe de plats de la Cuina Amades a càrrec del restaurador Els Plats del Lèncio; diumenge al matí-migdia hi haurà una activitat de contar contes pel col·lectiu local de En Veu Alta (EVA), en què es recitaran rondalles que va recollir Joan Amades.
A l’Alícia’t 2017 també hi participarà el Consell Comarcal a través del programa Productes de la Terra de la Diputació, i en l’esdeveniment es farà promoció de la Indicació Geogràfica Protegida (lGP), Gall del Penedès. Hi haurà diversos criadors, entre els quals n’hi haurà un de Sant Quintí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: