Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sabadellenc Joan Coch guanya el segon concurs de pintura ràpida – premi Vilafranca Cultura

El concurs de pintura ràpida – Premi Vilafranca Cultura es va instaurar l’any passat per commemorar l’aniversari de la secció de belles arts del Casal.

La segona edició del concurs tenia lloc diumenge, coincidint amb la diada de Sant Jordi. L’artista sabadellenc Joan Coch en va resultar el guanyador després que l’any passat quedés en segona posició.

El concurs s’iniciava al matí amb l’obertura de les inscripcions i finalitzava a la tarda amb el tancament de la recepció de treballs. Els pintors tenien unes hores per reflectir l’ambient de la diada de Sant Jordi damunt els quadres i optar als premis, que van ser anunciats a la Capella de Sant Joan.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca Raimon Gusi destacava l’alta participació al concurs i el fet que sigui una activitat més que contribueix al bon ambient de la diada de Sant Jordi.

El certamen agafa el relleu de l’antic concurs de pintura ràpida organitzat durant alguns anys coincidint amb l’aniversari de l’entitat al mes de setembre.

En la seva represa, el concurs compta amb un abast territorial més ampli, una dotació econòmica molt superior, la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i un nom que el vincula plenament amb la ciutat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: