Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Club lliura els premis als millors estudiants de batxillerat del 2016

Aquest dijous al vespre El Rotary Club lliurava els premis als tres millors estudiants vilafranquins de batxillerat del 2016.

Els premiats han estat la Xènia Clavé que va ser alumna del Milà i Fontanals amb una nota de tall de 9,636 i que ara està estudiant Medicina a la Univesitat de Barcelona, el Sergi Bosch de l’Escola Montagut amb una nota de 9,5 i actualment estudiant d’Administració d’Empreses a ESADE i el Lluís Casado de l’Eugeni d’Ors amb una nota de 9,308 i també estudiant de Medicina a la UB.

Es tracta de la 22ena edició d’aquests premis que volen reconèixer l’esforç i l’excel·lència estudiantil i que, com tots els actes del Rotary Club, tenen una gran implicació social.

El premi consisteix en una estança en un camp d’estiu durant 15 dies en algun país europeu i enguany les opcions són: Suècia, Rumania i República Txeca.

 

A banda del reconeixement estudiantil, dijous també es lliurava un premi professional que busca lloar la trajectòria professional d’un penedesenc. En aquesta ocasió el guardó va anar a parar a les mans del pintor Antoni Vives Fierro.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: