Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El restaurant El Cigró d’Or d’Oriol Llavina ha estat un dels guanyadors del premi Cartaví 2016

Dilluns es va fer a Barcelona l’acte de lliurament dels premis Cartaví 2016. Entre els finalistes de la província de Barcelona hi havia 4 restaurants de l’Alt Penedès.

A la categoria A, per cartes amb preu mig del menú a partir de 40€, el restaurant Cal Ton de Vilafranca. A la categoria B, per cartes amb preu mig del menú a partir de 20€ fins a 40€, el Cigró d’Or de Vilafranca, i a la categoria C, per cartes amb preu mig del menú fins a 20€ els restaurants Clos d’en Pep de Sant Pere de Riudebitlles i  Il Picarolo de Sant Sadurní. De tots quatre el Cigró d’Or d’Oriol Llavina va ser el que es va endur un primer premi.

El concurs CARTAVI se celebra amb el principal objectiu de distingir els restaurants de Catalunya que realitzen dia a dia una defensa i promoció dels nostres vins emparats en les 11 denominacions d’origen catalanes.

L’Associació Vinícola Catalana, amb seu a Vilafranca, organitza anualment aquests premis amb la pretensió de fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sumilleria com al consumidor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: