Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull explica al Molí d’en Rovira com millorarà el barri amb la urbanització de les vies

Aquest dilluns al vespre l’alcalde de Vilafranca acompanyat per membres de l’equip de govern i tècnics municipals ha mantingut una de les reunions que habitualment fa amb els veïns.

En aquest cas ha estat el barri del Molí d’en Rovira. Un barri que té unes característiques molt singulars, a recer d’una zona industrial propera a l’estació de ferrocarril, que integra espai residencial i una nova zona de creixement, urbanitzada amb una concepció més moderna.

Abans de la reunió, oberta a tots els ciutadans, representants de l’associació de veïns van acompanyar l’alcalde per fer una visita sobre el terreny i va comprovar algunes de les necessitats del barri. Per exemple el carrer Doctor Flèming, que necessita d’una urbanització, però que el cost de l’obra hauria d’anar associat als propietaris del voltant.

L’alcalde va iniciar la reunió fent una explicació breu del principal projecte que en aquests moments afecta al barri. Justament aquest dilluns la junta de govern ha encarregat la redacció del projecte d’urbanització de la llosa de cobertura de les vies que passa pel tram del carrer del Comerç fins al Pont del carril.

Un espai on s’hi preveuen pastilles d’aparcament, donada la proximitat amb l’estació de rodalies, però també espai de passeig i la accessibilitat del barri cap el centre de la vila. L’alcalde va apuntar que es preveu poder completar l’obra el 2018.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: