Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i PTV col·laboren en la divulgació de l’agenda 2030 que promou Nacions Unides

Des de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca es treballa aquest any per divulgar l’agenda 2030 d’Objectius de Desenvolupament Sostenible que promou Nacions Unides.

Entre les accions que es duen a terme des de Vilafranca hi ha un programa de ràdio i uns reportatges de Penedès Televisió que ajudaran a fer arribar el missatge que es vol donar des de l’agenda 2030. Fernando de León, tècnic de la regidoria, comenta que ja l’any passat es van algunes accions, però que aquest 2017 es vol fer una projecció més gran de les propostes de l’agenda. En aquest sentit s’ha buscat aquesta col·laboració amb la televisió i la ràdio municipals.
De ràdio aquesta setmana s’ha fet el primer programa, amb la participació de persones de la comarca que han aportat també les seves valoracions. Aquest primer mes, se centrarà en parlar de com posar fi a la pobresa.
El programa de ràdio s’emet cada primer dimecres de mes, a 2/4 d’11 del matí en format tertúlia, i Penedès Televisió emetrà cada tercer dimecres de mes un reportatge sobre el mateix objectiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: