Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les portes obertes a les llars municipals d’infants acaben amb una bona participació

Les quatre llars municipals d’infants: l’Enxaneta, el Parquet, Sol Solet i Lola Anglada han obert les seves portes durant dues hores cada matí.

Malgrat la pluja d’aquest dijous, les portes obertes a les llars municipals de Vilafranca s’han celebrat aquesta setmana amb una bona participació per part de les famílies.

Les quatre llars municipals d’infants: l’Enxaneta, el Parquet, Sol Solet i Lola Anglada han obert les seves portes durant dues hores cada matí per mostrar a les famílies la llar en funcionament, explicar quina és la línia pedagògica que segueixen i resoldre els seus dubtes.

Aquest divendres, darrer dia de portes oberts, la llar Lola Anglada continuava rebent mares i pares. Allà podien veure que la llar està estructurada en ambients d’aprenentatge amb materials pensats per estimular els infants des del punt de vista motriu, cognitiu i afectiu. Les educadores destaquen que la llibertat de decisió fa sentir els nens i nenes còmodes i tranquils i fomenta la seva creativitat.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca, la regidora d’Ensenyament Xell Montserrat destaca la bona valoració que tenen les llars d’infants municipals, tant en l’àmbit qualitatiu com en la percepció que en tenen les famílies.

Les sol·licituds de preinscripció per al curs 2017-2018 s’han de presentar del 2 al 12 de maig, el tràmit es fa online a través del web de l’Ajuntament (www.vilafranca.cat), on també hi ha tota la informació relativa a les llars municipals d’infants. Per a qualsevol dubte cal adreçar-se també a l’OME (Oficina Municipal d’Escolarització), al carrer Santa Maria, número 2, 1r pis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: