Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma per una Vegueria Pròpia edita un opuscle per afegir al llibre del desè aniversari

D’aquesta manera, la Plataforma conclou la història dels dotze anys de reivindicació que culminaven amb l’aprovació de la Vegueria Penedès el passat 8 de febrer al Parlament de Catalunya.

D’aquesta manera, la Plataforma conclou la història dels dotze anys de reivindicació que culminaven amb l’aprovació de la Vegueria Penedès el passat 8 de febrer al Parlament de Catalunya. L’opuscle recull la crònica dels fets relacionats amb la Vegueria Penedès des del febrer del 2015, quan es va presentar el llibre dels 10 anys de la Plataforma per una Vegueria Pròpia, fins al 23 de febrer del 2017, amb l’acte que es va celebrar al Vinseum sota el títol ‘Ja tenim la vegueria. I ara què?’.

Per a la Plataforma, la vegueria ja és una realitat però ara cal que els habitants dels 72 municipis que la integren prenguin consciència d’aquest “nou segell d’identitat”.

Joan Solé Bordes ha estat l’encarregat de fer la crònica que completa la història de la Plataforma des del seu naixement, l’any 2005. I l’estudi Bildi Grafiks n’ha fet el disseny.

Per la seva part, el secretari de la Plataforma Manel Cervera destaca la continuïtat de la nova edició amb el llibre del 2015, que es sintetitza en el text dels lloms: ‘El Penedès era possible’ i ‘El Penedès és vegueria’.

L’opuscle es podrà adquirir per Sant Jordi a la parada de la Plataforma al preu de 6 euros. També hi haurà un petit estoc dels llibres del 2015 que es podran comprar, amb l’opuscle inclòs, al preu de 25 euros.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: