Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PDeCAT del Penedès present al territori durant la diada de Sant Jordi

El PDeCAT del Penedès present al territori durant la diada de Sant Jordi

El passat diumenge, durant la celebració de la diada de Sant Jordi, el Partit Demòcrata del Penedès va ser present a diferents indrets del territori.

Durant la jornada molts dels membres del PDeCAT van poder escoltar i interactuar amb la gent del Penedès que ens traslladava les seves inquietuds i les seves propostes sobre els aspectes que més afecten a la ciutadania, també és van recollir moltes firmes per donar suport al Referendum, d’acord amb el Pacte Nacional pel Referendum que impulsa el govern del President Carles Puigdemont.

El Partit Demòcrata va ser present a les quatre capitals comarcals del Penedès, El Vendrell, Vilanova i la Geltrú, Igualada i Vilafranca del Penedès i també en d’altres municipis del Penedès com a Cunit o Piera.

Pel responsable polític del PDeCAT al Penedès, en Jaume Casañas, “és molt important ser al carrer en jornades com aquestes, per escoltar la gent i el batec del territori, al mateix temps que compartir amb ells una diada tan important com aquesta. També és molt important poder ser útils i estar a disposició  de la gent per tal de solucionar les problemàtiques que ens fan arribar. El Partit Democrata al Penedès volem ser el fil conductor per tal de millorar la vida dels nostres conciutadans i fer un Penedès cada dia millor”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: