Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès inaugura “La defensa de la terra al Penedès” a Sant Martí Sarroca

Òmnium Alt Penedès portarà l’exposició sobre les lluites per la defensa de la terra a Sant Martí Sarroca.

La mostra porta per títol La defensa de la terra al Penedès i es podrà veure fins el diumenge 30 d’abril al castell de Sant Martí Sarroca. L’horari per visitar l’exposició és de dimarts a diumenge de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 a 8 de la tarda. L’activitat s’emmarca en el projecte Lluites compartides, amb el que Òmnium Cultural vol fer un reconeixement a totes les lluites que han contribuït a construir el nostre país. Lluites compartides pretén ser un espai per compartir les lluites, i fer visible i reivindicar la feina de milers de persones anònimes que han treballat pel bé col·lectiu i han contribuït a construir un barri, un poble, una ciutat, un país i un món millor.

En el cas de l’Alt Penedès, l’entitat ha escollit la lluita per la defensa de la terra posant en valor la lluita del sindicat Unió de Pagesos i del col·lectiu ecologista Bosc Verd. L’exposició, que aquests darrers dies ha estat a l’Escorxador de Vilafranca, és itinerant pels municipis de la comarca i comença la ruta a Sant Martí Sarroca, per recordar la lluita per salvar Samuntà.

La inauguració serà demà dimarts a les 7 de la tarda al castell de Sant Martí Sarroca i comptarà amb la presència de representants de les entitats que hi han participat i de testimonis directes d’aquesta exposició. Així mateix, Òmnium Alt Penedès i el Martinet organitzaran una excursió, dins del programa de Tot passejant pel municipi, fins els terrenys on es volia instal·lar la pedrera de Samuntà. La caminada serà diumenge 30 d’abril i es sortirà a les 9 del matí del parc de la Pau de Sant Martí Sarroca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: