Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos fan un escorcoll a Sant Cugat en el marc d’una operació contra el tràfic de drogues

La policia de la Generalitat ha realitzat escorcolls en diferents poblacions, per desmantellar una xarxa de delinqüents dedicada al tràfic de drogues i l’explotació sexual.

Des de primera hora d’aquest dilluns agents dels Els Mossos d’Esquadra ha realitzant diferents escorcolls en el marc d’una operació contra una banda criminal d’origen xinès que es dedicaria a l’explotació sexual i al tràfic de drogues i a la qual es podrien atribuir altres delictes contra les persones, segons informen diversos mitjans. S’haurien realitzat divuit escorcolls en set municipis de l’àrea metropolitana i del Penedès, concretament Sant Cugat Sesgarrigues.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: