Dimarts, 7 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos d’Esquadra feliciten el cap de la Policia Local de Sant Sadurní, Daniel Corral

Els Mossos d’Esquadra feliciten el cap de la Policia Local de Sant Sadurní, Daniel Corral

La felicitació va ser lliurada a la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana Sud

El cos de Mossos d’Esquadra ha atorgat una felicitació pública individual al Cap de la Policia Local de l’Ajuntament de Sant Sadurní, l´inspector Daniel Corral, que va ser lliurada el 24 d’abril en el marc del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana Sud, que es va celebrar al Teatre de la Passió d´Olesa de Montserrat. L’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, i el regidor de Governació, Xavi Rojo, van assistir a l’acte.
La condecoració se li ha lliurat perquè es considera que la gestió de l´inspector Corral ha estat determinant per contribuir a la bona coordinació entre els dos cossos policials, ha permès garantir el bon clima de treball entre el cos de Mossos d´Esquadra i la Policia Local i alhora assolir els objectius òptims de seguretat.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: