Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Mexicandino”, de Joan Bosch, és una nova manera d’entendre l’heterogeneïtat

El passat divendres, la sala Mn. Vinyeta va acollir la presentació del llibre de relats “Mexicandino” obra del vilafranquí Joan Bosch i editat per Carena.

L’acte va comptar amb els comentaris de Joan Solé Bordes i del mateix autor, així com la presència de dues nenes amb  el vestit festiu tradicional andí.

Després d’una colla de volums editats a Sud Amèrica, Bosch es mostrava satisfet pel fet d’haver publicat el llibre també a Catalunya.

El volum aplega una dotzena de relats en llengua castellana i de temàtica hispana en la seva majoria que, en opinió del doctor Fernando Feliu-Moggi,
profesor de Lenguas y Culturas Hispánicas a la Universitat de Colorado, a Colorado Springs aporten Una nova manera d’entendre l’heterogeneïtat i reconsiderar sobre l’Amèrica hispana la perspectiva hegemònica des d’un nord que mira aquests espais com a perifèria.

En aquesta línia es van situar els comentaris de Joan Solé Bordes i del mateix autor a l’entorn del diversos contes que constitueixen el volum, sovint històries inquietants, de final obert, que proposen temes de reflexió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: