Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ex cap d’administració i tresorera de la Mancomunitat ha estat condemnada a 9 mesos de presó

La sentència considera que entre 2006 i 2013 quan va ocupar aquest càrrecs a la Mancomunitat es va apropiar de prop de 66.000 euros.

L’Audiència de Barcelona ha dictat sentència condemnatòria contra Maria Victòria Mora per un delicte d’apropiació indeguda continuada. La sentència considera que durant els anys que va ser cap d’administració i tresorera de la Mancomunitat Penedès-Garraf, entre 2006 i 2013, es va quedar amb prop de 66.000 euros. Hauria desquadrat nòmines, duplicat pagaments en metàl·lic de factures, abonaments indegust de quilometratge i altres despeses al seu favor. La condemna és de 9 mesos de presó i una multa de 1.500€. En principi però no haurà d’ingressar a presó.
Mora va arribar a un acord amb la Fiscalia, que demanava quatre anys de presó, i se li va rebaixar la condemna ja que va reconèixer haver comès el delicte i va retornar els diners i els interessos corresponents a la Mancomunitat.
Precisament la Mancomunitat ha fet pública també una nota en què recorden que va interposar denúncia per apropiació indeguda de diner públic i a l’inici de l’actual mandat, el nou equip de govern, va prendre la decisió d’acomiadar-la i trencar tota relació amb aquesta persona.
Així mateix, després del relleu en la gerència i dels canvis efectuats en l’organigrama, l’equip de govern considera que ha dotat a l’ens d’una estructura de gestió i de control efectiva que evitarà que es repeteixin aquestes situacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: