Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació AMPERT ha rebut el premi Salvador Armendares durant la Nit de la República

ERC ha celebrat aquest dissabte la Nit de la República a l’Auditori de Vilafranca.

L’acte és un punt de trobada per commemorar la proclamació de Macià al 1931; però, aquest 2017, s’ha plantejat també com un espai “per agafar forces i fer pinya de cara al referèndum de setembre”.

La Nit de la República és, per a ERC, una manera de “lligar passat amb present i futur” i recordar els valors que han acompanyat el partit al llarg de la seva història. La culminació de la Nit de la República ha estat, un cop més, l’entrega del premi Salvador Armendares, que ha recaigut en l’associació Ampert per tota la seva feina d’acompanyament als malalts de càncer de l’Alt Penedès.

Des d’Ampert recorden que la feina que fan és un treball d’equip entre voluntaris, familiars i persones malaltes.

El jurat enguany estava format pel director del Baltà Elies, Patón Felices, pel president del Centre Vila, Fèlix Hill, per Rosa Maria Martorell, vocal de la junta directiva de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran; per Àngels Soler, botiguera jubilada i col·laboradora de diverses entitats; i per Joan Bargans, exvicepresident de l’Associació de Veïns del barri del Molí d’en Rovira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: